Fideus amb costella
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de fideus del núm 2.
- Dues cebes mitjanetes.
- 400 grams de costella de porc a trossets.
- Oli verge d'oliva.
- Sal i pebre negre.
- Formatge ratllat.
4 racions
Utensilis
Una picadora i una cassola.
Elaboració
Posarem una cassola al foc amb l'oli, i posarem la costella de porc salpebrada i feta a trossets (podem comprar-la o dir a la carnissera que ens ho faci).
Quan sigui ben rossa la costella,la reservarem.
A la mateixa cassola, hi sofregirem la ceba triturada o feta a trossets molt petitons.
Quan sigui transparent, hi tirarem els fideus, i juntament amb la ceba, ho anirem enrossint una mica més.
Hi afegirem aleshores la costella, i ho cobrirem amb aigua, i rectificarem de sal.
Deixarem que cogui durant uns quinze minuts, i llestos!
45min
Notes
Servirem aquests fideus amb la mateixa cassola que els hem fet, i posarem sobre la taula formatge ratllat, per qui vulgui afegir-ho al plat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3418 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.