Plàtans fregits amb api

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • plàtans madurs
  • oli d'oliva
  • sucre
  • canyella
  • branques tendres d'api

Elaboració

Pelem els plàtans i els fem a talls horizontals.
En una paella posem oli d'oliva i els fregim a foc fort fins que quedin daurats.
Posem sucre i canyella en un plat i els arrebossem.

10min

Notes

Estavem la meva néta i jo veient uns dibuixos a la tele que es diuen "Wonder pets", que són molt didàctics, i en un moment donat diuen que és molt bo menjar api i una tortuga diu que encara és millor si s'afeigeixen plàtans fregits.
Llavors recordo els que feia la meva mare, molt bons, i li plantejo fer-los. Ja hi som. El gust de l'api amb els plàtans és indescriptible. Una sensació molt bona. Acte seguit ella volgut fer-se un pan amb tomàquet i amb tres anys no ha calgut ajudar-la.
M'agrada quan estem a la cuina les dues i ella aprèn.


Recepta de cuina de Plàtans fregits amb api
Els plàtans
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Plàtans fregits amb api
Aprenent
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1854 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: