Amanida alemanya

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de patates
  • 200 g de salsitxes de Frankfurt
  • 30 g de tàperes
  • 50 g de cogombrets petits
  • 100 g de ceba tendra
  • 300 g de tomàquets xerrys
  • 100 g d'olives negres
  • Sal i pebre.

Per la salsa:

  • 5 cullerades de maionesa
  • 1,5 cullerades de mostassa
  • 40 cc de crema de llet

5 racions

Elaboració

Posem a bullir en aigua i sal, les patates amb pell durant 40 minuts i les deixem refredar.
Fregim els frankfurts i els tallem a rodanxetes.
Tallem la ceba ben petita, així com els cogombrets i les tàperes.
Pelem les patates i les tallem a talls no gaire grossos ni massa gruixuts.
Tallem els tomàquets xerrys en 3 trossos.
Barregem tots els ingredients i els salpebrem.
Preparem la salsa barrejant la maionesa, la mostassa i la crema de llet.
Incorporem la salsa a la resta d'ingredient i ho barregem tot bé.
Posem l'amanida en una safata i la decorem amb tomaquets, que haurem reservat, i amb les olives.

20min

Notes

En el temps d'elaboració no he comptat el temps de bullir les patates.
Es poden bullir el dia abans i guardar-les a la nevera fins l'endemà.
Aquesta amanida no és gaire "vegetal", és força potent, però ben fresqueta resulta molt apetitosa.


Recepta de cuina de Amanida alemanya
per Àngels Fernández Guillén
Recepta de cuina de Amanida alemanya
Jo en vaig fer una tapa
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3548 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Nani Nolla diu:
Hola Àngels,
Ahir per fer l'aperitiu també vaig preparar la mateixa amanida, l'únic que en lloc d'olives vaig posar filets de pell de taronja. Va quedar bona, però la teva té més bona pinta.
Una abraçada.
Àngels Fernández Guillén diu:
Gràcies, la teva també deu ser molt bona. Una abraçada.
Joan Corminas diu:
Hola Angels, Aquesta recepta la preparem també amb trossets de formatge gruyere, que combina bé amb aquests ingredients, abraçades joan
Àngels Fernández Guillén diu:
Gràcies per la suggerència Joan. Quan la torni a fer li afegiré el formatge gruyere. Una abraçada.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: