Amanida alemanya
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de patates
- 200 g de salsitxes de Frankfurt
- 30 g de tàperes
- 50 g de cogombrets petits
- 100 g de ceba tendra
- 300 g de tomàquets xerrys
- 100 g d'olives negres
- Sal i pebre.
Per la salsa:
- 5 cullerades de maionesa
- 1,5 cullerades de mostassa
- 40 cc de crema de llet
5 racions
Elaboració
Posem a bullir en aigua i sal, les patates amb pell durant 40 minuts i les deixem refredar.
Fregim els frankfurts i els tallem a rodanxetes.
Tallem la ceba ben petita, així com els cogombrets i les tàperes.
Pelem les patates i les tallem a talls no gaire grossos ni massa gruixuts.
Tallem els tomàquets xerrys en 3 trossos.
Barregem tots els ingredients i els salpebrem.
Preparem la salsa barrejant la maionesa, la mostassa i la crema de llet.
Incorporem la salsa a la resta d'ingredient i ho barregem tot bé.
Posem l'amanida en una safata i la decorem amb tomaquets, que haurem reservat, i amb les olives.
20min
Notes
En el temps d'elaboració no he comptat el temps de bullir les patates.
Es poden bullir el dia abans i guardar-les a la nevera fins l'endemà.
Aquesta amanida no és gaire "vegetal", és força potent, però ben fresqueta resulta molt apetitosa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3548 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.