Lluç a la sidra i safrà

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 troços de llom de lluç per cap
  • 1 ceba
  • 1 grà d'all
  • 2 o 3 guindes
  • Julivert picat
  • 1 got de sidra
  • Safrà

4 racions

Elaboració

Picarem ben petits la ceba i els alls i els sofregirem en abundant oli calent juntament amb les guindes.
Un cop hagin enrossit hi afegirem el julivert picat. Enfarinarem el lluç només per un costat i el posarem a la cassola. Afegirem la sidre i el safrà i deixarem coure uns 6 minuts.
Rectifiarem de sal i pebre i deixarem coure una mica més perquè s'acabi de fer el peix i que espessi la salsa i ja està. Més senzill impossible.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1229 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: