Amanida d'arròs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues tasses d'arròs.
- Un enciam.
- Un ou dur.
- Dotze nous.
- Cogombres amb vinagre.
- Una tomaca verosa.
- Uns taquets de formatge blanc.
- Uns taquets de pernil salat.
- Olives verdes.
- Una llauna petita de pinya em almívar a trossets.
- Sal i oli verge d'oliva.
6 racions
Utensilis
Una safata de servir, i una escorredora normal.
Elaboració
Bullirem l'arròs durant uns 15 minuts, amb sal i un raget d'oli. El passarem després per sota l'aigua, deixarem que escorri bé l'aigua, i el posarem en una safata de servir.
Tallarem l'enciam a trossets petitons, les nous, l'ou dur, els cogombres, i la tomaca, i ho posarem per sobre l'arròs.
Hi posarem també els dauets de pernil, els de formatge, la pinya i les olives.
Ho deixarem a la nevera, fins el moment de servir-ho.
Abans de portar-ho a taula, ho ruixarem amb oli, o una mahonesa clareta.
45min
Notes
Aquest arròs es pot fer de moltes maneres. Si teniu restes a la nevera, queda bé amb quasi tot.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
34294 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.