Espirals amb carn
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de pasta de colors d'espiral.
- 200 grams de carn picada o llonganissa fresca.
- Dues cebes.
- Una tomaca madura.
- Un ragewt de vi ranci.
- Oli verge d'oliva i sal.
4 racions
Utensilis
Una cassola i una safata de servir.
Elaboració
Bullirem la pasta amb aigua, sal i oli durant uns vuit minuts. La passarem pel colador, i reservarem.
En una cassola, farem un sofregit amb oli, la ceba trossejada petiteta, i la tomaca.
Quan sigui quasi al punt, hi afegirem la carn i un raget de vi ranci, i salarem.
Ho continuarem sofregitn fins que la carn estigui cuita.
Hi posarem aleshores la pasta, i ho courem tot plegat uns minuts més, anant-ho remenant, fin que veiem que està a punt per a servir.
30min
Notes
Cal servir-ho molt calent.
Si volem, podem també servir en un plat o bol petit, una mica de formatge ratllat, ja que hi va molt bé.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2045 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.