Amanida de bar
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 200 g de margallons "palmitos"
- 200 g de palets de mar Krisia
- 150 g de pernil dolç
- 150 g de maionesa
- 250 g d'enciam
5 racions
Elaboració
Comprem dos talls de pernil dolç una mica gruixuts i el tallem a tiretes.
Tallem longitudinalment els margallons i després els fem a tiretes.
Fem el mateix amb els palets de mar.
Tallem l'enciam en juliana.
Barregem bé tots els ingredients i després li afegim la maionesa al nostre gust.
La fiquem a la nevera i ja la tindrem llesta per menjar.
20min
Notes
Aquesta amanida l'he batejat d'aquesta manera perquè és com la que et serveixen als bars. Queda molt apetitosa.
És millor menjar-se-la el mateix dia que es prepara, perqué si no, pot quedar una mica aigualida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1226 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.