Bunyols de carbassó

Ingredients

  • 1 carbassó
  • 1 ou
  • 1 all
  • Julibert
  • Farina
  • Llevat
  • Sal

Elaboració

Ratllem el carbassó i fem una picada d'all i julibert.
Batem l'ou i afegim el carbassó i la picada.
Afegim farina fins que quedi una massa líquida però consistent, posem sal i una cullareta de llevat en pols.
Fregim amb oli calent.

20min

Notes

Es un bon acompanyament.
es pot menjar tant fret com calent.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7693 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Anna, bonissims!!!.

Ares
Anna Puig Pastor diu:
MOLTES GRÀCIES.
Teresa Puig P diu:
Una recepte bonissima. Gracies!
Anna Puig Pastor diu:
Moltes gràcies.
Anna

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: