Batut de xocolata
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Batut
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Un litre de llet.
- Quatre cullerades soperes de xocolata en pols, o altres.
- Un rovell d'ou.
- Quatre cullerades soperes de sucre.
4 racions
Utensilis
Una batidora elèctrica. Copes o gots de refresc.
Elaboració
Posarem tots els ingerdients dins d'un gerro gran, i ho batrem dos minuts amb la batidora elèctrica.
Ho deixarem a la nevera fins el moment de servir-ho.
5min
Notes
Ho servirem molt fred, i si es vol, amb una canyeta de colors. Podem posar-hi per sobre una mica de gel picat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4209 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.