Rotllets d'albergínia farcits de ricota i menta

Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 gr. d' albergínia
  • 400 gr. ricotta de cabra fresc
  • 20 fulles de menta
  • Nou moscada
  • Sal, pebre
  • Oli d'oliva
  • Campari soda(opcional)
  • 1 grapat de festucs

4 racions

Elaboració

tallar l'albergínia a llesques d’ un gruix de 4 mm. aproximadament en la direcció de la llargada,
es possen a rostir uns minuts a la placa del forn per cada costat.
Per fer el farcit, piqueu finament les fulles de menta i barrejeu amb el formatge ricotta, ( pot ser mato) ratllar una mica de nou moscada, sal i pebre, relleneu i feu petits rotllos sobre una safata de forn,
ruixar amb oli d’oliva i campari (opcional) ,coure al forn durant 10 minuts a 180 º C, aferir un grapat de festucs

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1673 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: