Spaghetti amb bitxo
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dieta: vegetariana
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 400 gr. spaghetti
- 3 dents d'all
- 3 bitxos
- 1 pessic de pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Coure els spaghetti en aigua amb sal. Escórrer i passar per aigua freda.
Tallar els alls a làmines i daurar lleugerament en una paella amb poc oli.
Retirar la paella del foc, afegir els bitxos, remenar i afegir els spaghetti ben escorreguts. Barrejar tot i rectificar de sal.
Empolvorar amb el pebre vermell dolç i servir.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2262 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.