Crocanti de patates
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg. de patates
- 2 cullerades d'avellanes picades
- 2 rovells d'ou
- Una cullerada de mantega
- Sal
- Oli
4 racions
Elaboració
Bulliu les patates 15 o 20 minuts fins que siguin toves. Coleu-les i feu un puré molt fi afegint-hi les avellanes molt picades i la mantega. Barregeu-ho bé i poseu-hi els rovells i la sal.
Amb les mans untades de farina, formeu petites coques no molt amples.
Cobriu amb paper d'alumini una safata i col.loqueu-hi les coques. Escalfeu el forn a 160 graus i coeu-les fins que les vores siguin torrades.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1203 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.