Peix de puré farcit
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- puré de patata
- salsa de tomàquet
- olives farcides
- cogombrets
- pebrot
- ou de guatlla bullit
- tonyina
- anxoves
Elaboració
Farem un puré de patata donant-li forma de peix dins del motlle adequat.
El farcirem amb la salsa de tomàquet barrejada amb tonyina, olives farcides, anxoves, ou bullit i tot allò que ens vingui de gust.
El guarnirem i a taula.
30min
Notes
No té cap secret especial només que es tracta de fer-ho divertit perquè la canalla s'ho mengi.
Cal posar imaginació per tal de que mengin i aprenguin a distingir els gustos.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2055 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.