Pits de pollastre amb capa de formatges

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 pits de pollastre desossats
  • 60 g de formatge tipus Philadelphia
  • 50 g de formatge emmental
  • 40 g de formatge parmesà
  • 30 g de mantega
  • Una cullerada sopera de conyac
  • Una cullerada sopera de farina de galeta
  • El suc d'una llimona
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Obrim els pits de pollastre, els salpebrem i els posem a macerar durant 3 hores amb el suc de llimona i el conyac.
Engrassem una safata de forn amb mantega i posem els pits sense el suc de la maceració.
Ratllem el formatge emmental i el parmesà.
Barregem els formatges ratllats amb la crema de formatge, el suc de la maceració i la farina de galeta.
Això ho hem de fer a temperatura ambient per poder barrejar bé els formatges.
Posem a sobre de cada pit una capa de la barreja dels formatges.
Tallem la resta de la mantega a trossets i els posem per sobre.
Els fiquem al forn durant 15 minuts.
Encenem el gratinador i els gratinem durant uns 5 minuts fins que quedin ben daurats

30min

Notes

Fetes d'aquesta manera, els pits de pollastre queden molt tendres i amb la capa de formatges ben cruixent a sobre.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7000 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

En Cendrowsky diu:
Ho hem provat i ens ha agradat molt. Simple i molt bò!
Àngels Fernández Guillén diu:
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: