Entrepà de salami i mantega

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 50 g de salami
  • 50 g de mantega en pomada
  • 4 llesques de pa de motlle

2 racions

Elaboració

Per a fer aquest entrepà només cal tenir en compte que les proporcions sempre seran de tanta mantega com salami.
I el pa que necessitem.
Passarem el salami per la batedora.
El barragerem amb la mantega.
Untarem tres llesques de pa.
La quarta farà de barret.
Tallarem les vores i ho partirem pel mig fent dos rectangles.
Emboliquem amb paper de cera i llestos.

10min

Notes

Un bon entrepà per a prendre de picnic.
Si el fem a trossos més petits també poden servir com a canapé.


Recepta de cuina de Entrepà de salami i mantega
Aquesta és la meva recepta 100
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2030 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: