Costella de porc amb bolets

Ingredients

  • 1Kg de costella de porc tallada a bocins, amb sal i pebre
  • Bolets (rovellons, xampinyons, etc...)

Salsa:

  • 3 grans d'all
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 tomàquet
  • Sal
  • 1/2 l de brou de carn
  • 2 fulles de llorer
  • 1 branqueta de farigola
  • 12 avellanes torrades
  • Conyac

6 racions

Elaboració

Es posa a la costella sal i pebre i es malfregeix en una paella. Un cop cuita la posem en una caçola.
A la mateixa paella, i el mateix oli, es couen els grans d'all(pelats), la ceba tallada molt fina, el tomàquet partit pel mig, sal, llorer i farigola. Quan està cuit s'hi tira un raig de conyac i es deix evaporar. Es retira del foc i es tritura tot, menys la farigola i el llorer, i s'hi afageix el brou de car i les avellanes torrades.
Els bolets es fregeixen en una paella.
Afagim a la caçola, els bolets i la salsa.
Ho deixem coure a poc a poc, uns 30 minuts.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3464 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: