Costella de porc amb bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1Kg de costella de porc tallada a bocins, amb sal i pebre
- Bolets (rovellons, xampinyons, etc...)
Salsa:
- 3 grans d'all
- 2 cebes mitjanes
- 1 tomàquet
- Sal
- 1/2 l de brou de carn
- 2 fulles de llorer
- 1 branqueta de farigola
- 12 avellanes torrades
- Conyac
6 racions
Elaboració
Es posa a la costella sal i pebre i es malfregeix en una paella. Un cop cuita la posem en una caçola.
A la mateixa paella, i el mateix oli, es couen els grans d'all(pelats), la ceba tallada molt fina, el tomàquet partit pel mig, sal, llorer i farigola. Quan està cuit s'hi tira un raig de conyac i es deix evaporar. Es retira del foc i es tritura tot, menys la farigola i el llorer, i s'hi afageix el brou de car i les avellanes torrades.
Els bolets es fregeixen en una paella.
Afagim a la caçola, els bolets i la salsa.
Ho deixem coure a poc a poc, uns 30 minuts.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3464 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.