Salmó al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls de llom de salmó sense pell ni espines
- 600 g de patates
- 300 g de ceba
- Un gotet de vi blanc
- Un gotet d'aigua
- Oli
- Anet, pebre i sal
4 racions
Elaboració
Pelem les patates i les tallem primes. Les posem a remull i les fregim en oli abundant.
Tallem la ceba en juliana i l'afegim a les patates, que ja estaran fregint-se.
Quan les patates i les cebes estiguin mig fetes, les salpebrem i les retirem del foc, les escorrem d'oli i les posem al fons d'una safata de forn.
Posem el salmó a sobre de les patates i li tirem per sobre el gotet de vi i un gotet d'aigua.
Salpebrem el salmó i li afegim una mica d'anet picat.
Posem la safata al forn, ja calent, a 180 graus, i ho deixem fer durant 20 minuts.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
22423 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.