Amanida de sípia i llenties

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Barreja d'enciams
  • 1 sípia gran
  • 400 gr. de llenties
  • Una picada d'all i julivert
  • Per la picada
  • 1 sobre de nyora trinxada
  • 40 gr. d'avellanes torrades
  • 50 gr. d'ametlles torrades
  • 1 tomàquet escalivat i pelat
  • 1 gra d'all escalivat i pelat
  • 1/2 llesca de pa fregit
  • 1/2 ceba escalivada i pelada
  • Sal,oli,vinagre,pebre,(bitxo opcional)

4 racions

Elaboració

Salteu la sípia tallada a daus,amb oli d'oliva fins que sigui daurada.
Afegiu-hi la picada d'all i julivert i retireu-la del foc. En una plata poseu-hi una base de la barreja d'enciam, les llenties pel damunt i els daus de sípia amb l'oli de la cocció.
En un morter poseu les avellanes i les ametlles i les trinxeu amb la mà de morter.
Afegiu-hi la nyora trinxada, la llesca de pa, el tomàquet,l'all i la ceba i una mica de bitxo.
Lligueu-ho tot en el morter, afegint-hi una mica de vinagre i oli d'oliva.
Poseu-hi sal i pebre al vostre gust.
Tireu la salsa per sobre de l'amanida.
BON PROFIT.

20min

Notes

Aquesta salsa també es pot preparar barrejant tots els ingredients a la batadora.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1228 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: