Amanida de sípia i llenties
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Barreja d'enciams
- 1 sípia gran
- 400 gr. de llenties
- Una picada d'all i julivert
- Per la picada
- 1 sobre de nyora trinxada
- 40 gr. d'avellanes torrades
- 50 gr. d'ametlles torrades
- 1 tomàquet escalivat i pelat
- 1 gra d'all escalivat i pelat
- 1/2 llesca de pa fregit
- 1/2 ceba escalivada i pelada
- Sal,oli,vinagre,pebre,(bitxo opcional)
4 racions
Elaboració
Salteu la sípia tallada a daus,amb oli d'oliva fins que sigui daurada.
Afegiu-hi la picada d'all i julivert i retireu-la del foc. En una plata poseu-hi una base de la barreja d'enciam, les llenties pel damunt i els daus de sípia amb l'oli de la cocció.
En un morter poseu les avellanes i les ametlles i les trinxeu amb la mà de morter.
Afegiu-hi la nyora trinxada, la llesca de pa, el tomàquet,l'all i la ceba i una mica de bitxo.
Lligueu-ho tot en el morter, afegint-hi una mica de vinagre i oli d'oliva.
Poseu-hi sal i pebre al vostre gust.
Tireu la salsa per sobre de l'amanida.
BON PROFIT.
20min
Notes
Aquesta salsa també es pot preparar barrejant tots els ingredients a la batadora.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1228 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.