Llom de porc a l'Andalusa
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dotze talls de llom tallats finets ( tres per comensal )
- Sis ous
- Pebre negre en pols
- Sal
- Sis alls ratllats
- Julivert molt picolat
- Farina
- Dues albergínies tallades a rodelles més aviat primes
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Quatre plats grans de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Elaboració
En un bol de vidre gran, barregem : els ous batuts, un xic de sal, els alls ratllats i el julivert picolat. Salpebrem els talls de llom, i tot seguit els passem per farina. Seguidament els passem per la barreja d'ou, all i julivert.
Posem oli d'oliva en una paella al foc, i quant és calent, fregim els talls de llom.
Quan són fregits, els posem damunt un paper de cuina.
A part, en una paella amb oli d'oliva calent, posem a fregir les rodelles d'albergínia, enfarinades prèviament. Quan són fregides, posem : quatre rodelles d'albergínia i tres talls de llom, en cada plat, i ja ho podrem servir a taula.
30min
Notes
L'albergínia, abans de fregir-la, l'espolsarem amb sal, perque ¨plori ¨, i així no cal ficar-la en aigua.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1528 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.