Pomes al forn
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis pomes tipus golden, de mida mitjana
- Sucre
- Tres branques de canyella
- Ví blanc
- Conyac
6 racions
Utensilis
Una safata metàlica, fonda
Elaboració
Agafem les pomes, els hi taiem el cor, i amb un ganivet, fem un xamfrà a la part del forat.
Les posem en una safata per anar al forn. En el forat que hem fet, posem un tròs de branca de canyella. Seguidament, ho omplim amb força sucre, després, i aboquem conyac. Reguem també amb conyac, i força ví blanc, les pomes, i les enfornem a 180º, fins que són cuites.
Les deixem refredar, i les posem a la nevera, per menjar-les fresquetes, i ! bon profit ¡
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2956 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.