Orella i morro de porc fregits
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Caatalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una careta sencera de porc, tallada a trossos regulars
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una paella fonda, amb tapa
Elaboració
En una paella amb tapa, fregim la careta de porc amb oli d'oliva, sal i pebre negre.
Anem remenant de tant en tant, tenint en compte que quan es fregeix, salta molt.
Quan és ben fregit, ho espolsem amb un xic de sal i pebre, si cal, i ja podrem fer un bon vermut.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4733 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.