Orella i morro de porc fregits

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Caatalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una careta sencera de porc, tallada a trossos regulars
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una paella fonda, amb tapa

Elaboració

En una paella amb tapa, fregim la careta de porc amb oli d'oliva, sal i pebre negre.
Anem remenant de tant en tant, tenint en compte que quan es fregeix, salta molt.
Quan és ben fregit, ho espolsem amb un xic de sal i pebre, si cal, i ja podrem fer un bon vermut.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4733 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: