Tronc de lluç al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre troncs de lluç, ( un per comensal, de tres dits de gruix, aprox.)
  • Alls laminats
  • Quatre caienes ( bitxos )
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Patates tallades a rodelles
  • Melmelada de ceba, ( esta en les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Quatre plats plans de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim les patates tallades a rodelles.
Seguidament, en una safata per anar al forn, fem un llit amb les patates, i una mica de melmelada de ceba, pel damunt.
Amb el forn precalentat a 180º, posem el tronc de lluç, damunt del llit de patates, el salpebrem, hi afegim un raig de ví, i un bon raig d'oli d'oliva, i l'enfornem, fins que és cuit. A part, en un cassó, fregim els alls laminats, i uns bitxos ( caienes), quan traiem els troncs del forn, els reguem amb els alls i els bitxos, i un rajolí d'aquest oli, i ja els podrem servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6912 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: