Pollastrons al forn
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre Pollastrons ( un per comensal ) acostumen a fer uns 600 grams cada un
- Sal
- Pebre negre en pols
- Quatre llimones tallades a trossos
- Dotze grans d'all
- Herbes provençals
- Ví blanc
- Conyac
- Oli d'oliva
- Una mica de brou, o aigua amb concentrat de pollastre
- Vuit fulles de llorer
4 racions
Elaboració
Agafem elspollastrons, els posem cap avall, i a dintre, hi posem : sal, pebre negre en pols, un all pelat, mitja fulla de llorer, i un tròs de llimona. Un cop fet això, els posem a la safata per anar al forn. Els salpebrem, els hi posem herbes de provença, la resta de la llimona, els alls, el llorer, el ví blanc, el conyac, i els reguem amb oli d'oliva, i una mica de brou.
Els enfornem a 180º, els anem girant de tant en quant, i quan ja són rossos, ja els podrem servir, acompanyats de una patata en papillota. ( esta en les meves receptes )
1h
Notes
Els pollastrons, són uns pollastrets petits, que fan uns 600 grams de pes, aproximadament.
En castellà, en diuen : picantones, i en Francès, coquelettes.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1781 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.