Pollastrons al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre Pollastrons ( un per comensal ) acostumen a fer uns 600 grams cada un
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Quatre llimones tallades a trossos
  • Dotze grans d'all
  • Herbes provençals
  • Ví blanc
  • Conyac
  • Oli d'oliva
  • Una mica de brou, o aigua amb concentrat de pollastre
  • Vuit fulles de llorer

4 racions

Elaboració

Agafem elspollastrons, els posem cap avall, i a dintre, hi posem : sal, pebre negre en pols, un all pelat, mitja fulla de llorer, i un tròs de llimona. Un cop fet això, els posem a la safata per anar al forn. Els salpebrem, els hi posem herbes de provença, la resta de la llimona, els alls, el llorer, el ví blanc, el conyac, i els reguem amb oli d'oliva, i una mica de brou.
Els enfornem a 180º, els anem girant de tant en quant, i quan ja són rossos, ja els podrem servir, acompanyats de una patata en papillota. ( esta en les meves receptes )

1h

Notes

Els pollastrons, són uns pollastrets petits, que fan uns 600 grams de pes, aproximadament.
En castellà, en diuen : picantones, i en Francès, coquelettes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1781 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: