Galta de vedella guisada, amb bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un quilo de galta de vedella filetejada ( magrets )
- Un pot de barreja de bolets, de 500 grams
- Sal
- Farina
- Oli d'oliva
- Dues fulles de llorer
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats
- Tomàquet concasé (el trobareu a les meves receptes)
- Ví d'Oporto
- Brou de carn o pollastre
4 racions
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim els magrets, salpebrats, i enfarinats. Un cop fregits, els reservem damunt un paper de cuina.
En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fregim: la ceba, els alls, el llorer, i el tomàquet concasé.
Quan tot plegat és cuit, afegim un bon raig d'Oporto, i deixem reduir. Després, afegim una quantitat de brou, suficient per coure la carn. Quan tot plegat és cuit, ho passem per la batedora, ho passem pel colador xinès, i ho tornem a posar a la cassola.
Corregim de sal, hi afegim la carn, a foc baix, fins que és ben tendra. Afegim els bolets, ho deixem coure deu minuts més, corregim de sal i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
A la galta de vedella filetejada, també se la coneix, com a : " magrets ".
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4010 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.