Filet de lluç a la "koskera"
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre filets de lluç (un per comensal, tallat en dos trossos)
- Deu alls pelats, laminats
- Quatre bitxos petits
- Farina
- Vi blanc
- Oli d'oliva
- Un grapat de pèsols bullits
- Quatre ous bullits, tallats per la meitat
- Vuit puntes d'espàrrecs de mida mitjana
- Fumet de peix, blanc
- Julivert molt picolat
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : els alls i els bitxos.
Seguidament, espolsem amb farina, hi afegim un raig de vi blanc,i el fumet, per la quantitat que vulguem fer. Ho remenem amb l'ajut del batedor de varetes, i seguidament, afegim : el lluç salat, els pèsols, els espàrrecs, i els ous bullits, tallats per la meitat.
Quan el panga és cuit, corregim de sal, i espolsem amb força julivert picolat.
Donem unes sacsejades a la cassola de forma rotatòria, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.
1h
Notes
Aquesta recepta, l'original és amb supremes de lluç, peró amb filets de lluç, també queda molt bé, i és més econòmic.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3676 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.