Guatlles a la vinagreta
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 guatlles
- 1 bossa de cebes petites (d'aquelles que en diuen de "platillo")
- 2 o 3 tomàquets
- 2 fulles de llaurer
- Sal
- Pebre negre en pols i en gra
- Oli
- Vinagre
- Aigua
2 racions
Elaboració
Quan compreu les guatlles, demaneu que us les parteixin per la meitat.
Un cop les tingueu ben netes, les salpebreu i les poseu en una cassola on previament hi haureu posat 1/2 got d'oli.
Poseu els tomàquets sencers fent-hi una creueta amb el ganivet a la part de dalt.
Incorporeu 3 o 4 cebes (depèn de com siguin de grosses). Si cal les partiu pel mig.
Finalment hi poseu les 2 fulles de llaurer i unes boletes de pebre negre.
Ara s'ha de cobrir amb aigua i afegir 1/2 got de vinagre.
Tot seguit es posa al foc (en principi fort i quan comenci a bullir l'abaixeu una mica). Ha de coure entre tres quarts i una hora.
1h
Notes
De la mateixa manera, es poden fer picantons tallats a quarts o també pollastre tallat a vuitens.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4624 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.