Conill amb llet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un conill,pernil iberic,una ceba,tomaca,coñac,ametlles i avellanes torrades,dos dents d'all
- Farina,oli ,llet sal ,pebre i una mica de canyella.
8 racions
Elaboració
En una cassola posarem oli i derretirem 150 grs de pernil ibèric,hi afegirem el conill tallat a trossets fins que sigui ben daurat,el retirarem de la cassola,en el mateix oli farem un sofregit de ceba i tomàquet,quan està ben amorosit es tira el conill i un gotet de conyac que es pot flambejar.En un morter haurem fet una picada amb les ametlles, les avellanes i els alls i una culleradeta de farina,ho fiquem també a la cassola ben remenat i finalment ho cobrirem amb la llet,posarem sal i pebre i un polsim de canyella.
Finalment es deixa coure a foc lent vigilant que no s'enganxi.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2525 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.