Amanida César

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un enciam tipus llarg, de mida petita
  • Una safata de tomàquets xerris
  • Dos alvocats
  • Un tall de formatge Emmental, d'un dit de gruix
  • Quatre llesques de pa de motlle
  • Una llauna d'anxoves en oli
  • Oli d'oliva
  • Vinagreta d'anxoves [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana
Una paella gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Agafem l'enciam, i la tallem a juliana molt fina. Després la rentem ben neta, i la fiquem en un atuell, on farem l'amanida.
Agafem els xerris, els tallem en dues meitats, i els afegim amb l'enciam.
Tot seguit, tallem el formatge a cuadrets menuts, i també ho fiquem en l'atuell juntament amb els altres ingredients.
Seguidament, pelem els alvocats, els hi traiem el pinyol, i els tallem en daus ben menuts, i els afegim a la resta d'ingredients.
A continuació, afegim els filets d'anxova, tallats a trossos.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim el pa de motlle, tallat a cuadrets menuts, i un cop fregits, ho afegim a la barreja.
Un cop tots els ingredients ben barrejats, ho reguem amb la vinagreta d'anxoves, i tot seguit, ho posem en una safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4941 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: