Amanida César
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un enciam tipus llarg, de mida petita
- Una safata de tomàquets xerris
- Dos alvocats
- Un tall de formatge Emmental, d'un dit de gruix
- Quatre llesques de pa de motlle
- Una llauna d'anxoves en oli
- Oli d'oliva
- Vinagreta d'anxoves
4 racions
Utensilis
Una safata de porcellana
Una paella gran
Una aranya de filferro
Elaboració
Agafem l'enciam, i la tallem a juliana molt fina. Després la rentem ben neta, i la fiquem en un atuell, on farem l'amanida.
Agafem els xerris, els tallem en dues meitats, i els afegim amb l'enciam.
Tot seguit, tallem el formatge a cuadrets menuts, i també ho fiquem en l'atuell juntament amb els altres ingredients.
Seguidament, pelem els alvocats, els hi traiem el pinyol, i els tallem en daus ben menuts, i els afegim a la resta d'ingredients.
A continuació, afegim els filets d'anxova, tallats a trossos.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim el pa de motlle, tallat a cuadrets menuts, i un cop fregits, ho afegim a la barreja.
Un cop tots els ingredients ben barrejats, ho reguem amb la vinagreta d'anxoves, i tot seguit, ho posem en una safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4941 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.