Croquetes d'albergínies
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Croquetes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres albergínies tallades a trossos, sense pelar
- Dues cebes picades
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
- Pa ratllat
- Nata líquida, (per muntar)
- Sis ous
10 racions
Utensilis
Una paella fonda
Una safata plana de porcellana
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Una espàtula de fusta
Batedora elèctrica
Un atuell amb tapa
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba, i les albergínies tallades a trossos menuts. Quan són fregides, afegim un raig de nata, i una mica de farina, i ho remenem ben trinxat, amb la batedora elèctrica. Tot seguit, afegim dos rovells d'ou, (les clares, les reservem per arrebossar les croquetes).
Aquesta pasta, la deixem reposar a la nevera, d'un dia, per l'altre.
Per fer les croquetes, les passem primer per farina, després per ou batut, (amb les clares, afegides a punt de neu) i per acabar, les passem pel pa ratllat.
Les fregim amb força oli d'oliva ben calent, i un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina, per tal de treure l'excés d'oli.
Seguidament, les posem en una safata plana de porcellana, i ja les podem servir a taula.
1h
Etiquetes: La cuina de les croquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5418 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.