Ous escalfats, amb fetge d'ànec
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Tapes
Recepta per microones
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre llesques de pa de motlle, ( sense crosta )
- Quatre ous
- Quatre talls de fetge d'ànec,( no gaire gruixuts)
- Aigua
- Vinagre
- Oli d'oliva
- Sal maldon
- Conyac
- Glaçons
2 racions
Utensilis
Una aranya de filferro.
Elaboració
Primer de tot, agfem les llesques de pa, i les passem per la paella, amb unes gotes d'oli.
Tot seguit, les posem en un plat,( dues per persona).
En una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, saltem els talls de fetge d'ànec, amb compte que no es desfacin. Tot seguit, els flamegem amb conyac, i els posem al damunt de la llesca de pa. A part, en un cassó amb aigua i un raig de vinagre, anem esclatant els ous un a un, quan l'aigua ja bull, i els remenem amb molt de compte, amb l'ajud d'una aranya.
Quan ja han cuallat, els posem en un bol amb aigua i glaçons, i tot seguit, els retallem amb l'ajut d'unes tisore, i els posem a sobre del tall de fetge.
A continuació, posem una mica de sal maldon a sobre de l'ou, i ho posem mig minut en el microones, abans de servir-ho. A part, agafem la barreja de greix, oli, i conyac que hi ha a la paella, i ho lliguem tot donat voltes per tal de lligar aquesta barreja. A continuació, anem abocant la salsa damunt els ous, amb l'ajud d'una cullereta, i ja ho podrem treure a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2096 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.