Sípia amb romesco, i mongetes del Ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues sípies grosses, ( de quilo aproxinadament)
  • Una ceba pelada
  • Dues fulles de llorer
  • Tres alls pelats
  • Conyac
  • Sal
  • Cinc cents grams, de mongetes del ganxet, bullides
  • Salsa romesco, ( està en les meves receptes)
  • Julivert, picolat
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem a bullir les sípies amb: la ceba, el llorer, i els alls pelats, amb força aigua com perqué es cogui.
Quan la sípia ja és cuita, la traiem i la deixem refredar abans de tallar-la.
Tot seguit, en una cassola de terrissa, posem bastant conyac, i deixem que s'escalfi.
Seguidament, ho encenem, i deixem que es flambeji. A continuació, afegim el romesco necessari, per fer la sípia, i anem remenant amb el vatedor de varetes. Després, afegim part del brou de bullir les sípies, passat pel colador xinés, i deixem que bulli a foc moderat.
Tot seguit, afegim la sípia tallada a trossos regulars, i les mongetes del ganxet.
Corregim de sal, i deixem coure tot plegat, cinc minuts més.
En el moment de servir-ho en la mateixa cassola, ho espolsem amb el julivert picolat, i que
vagi de gust.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3448 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: