Sípia amb romesco, i mongetes del Ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues sípies grosses, ( de quilo aproxinadament)
- Una ceba pelada
- Dues fulles de llorer
- Tres alls pelats
- Conyac
- Sal
- Cinc cents grams, de mongetes del ganxet, bullides
- Salsa romesco, ( està en les meves receptes)
- Julivert, picolat
- Aigua
4 racions
Elaboració
Primer de tot, posem a bullir les sípies amb: la ceba, el llorer, i els alls pelats, amb força aigua com perqué es cogui.
Quan la sípia ja és cuita, la traiem i la deixem refredar abans de tallar-la.
Tot seguit, en una cassola de terrissa, posem bastant conyac, i deixem que s'escalfi.
Seguidament, ho encenem, i deixem que es flambeji. A continuació, afegim el romesco necessari, per fer la sípia, i anem remenant amb el vatedor de varetes. Després, afegim part del brou de bullir les sípies, passat pel colador xinés, i deixem que bulli a foc moderat.
Tot seguit, afegim la sípia tallada a trossos regulars, i les mongetes del ganxet.
Corregim de sal, i deixem coure tot plegat, cinc minuts més.
En el moment de servir-ho en la mateixa cassola, ho espolsem amb el julivert picolat, i que
vagi de gust.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3448 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.