Crema d'espàrrecs verds, amb encenalls de fetge d'ànec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un manat d'espàrrecs verds
  • Un tròs de fetge d'ànec
  • Vuit llesques de baguet, torrades ( tallades al biaix)
  • Nata líquida, per muntar
  • Oli d'oliva
  • Mita ceba picolada
  • Sal
  • Aigua
  • Nou moscada

4 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua i sal, bullim les puntes dels espàrrecs, i la part més tendre dels mateixós. Tot seguit, reservem vuit puntes, i la resta la sofregim juntament amb la ceba picolada, en un cassó amb oli d'oliva.
Seguidament, afegim el brou de bullir els espàrrecs, i ho passem per la batedora elèctrica, i després, pel colador xinès. Corregim de sal, i afegim un punt de nou moscada, i un raig de nata líquida per muntar.
En el moment de servir-ho, posem la crema en el plat, hi afegim dues torradetes, i al damunt, posem una punta despàrrec, i amb un ratllador ample, hi afegim unes ratlladures de fetge d'ànec, i ja ho podrem servir a taula. !! bon profit !!.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3983 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: