Popets amb samfaina
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de popets 40/60, congelats ( 40/60, són els popets que hi han en un quilo)
- Dues fulles de llorer
- Una ceba pelada
- Una cabessa d'alls, sencera
- Aigua
- Una albergínia tallada a quadrets
- Un carbassó tallat a quadrets
- Un pebrot verd tallat a quadrets
- Una ceba tallada a quadrets
- Un pot de tomàquet fregit
- Ví negre
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Primer de tot, en una olla amb aigua, posem: la ceba, el llorer, i la cabessa d'alls.
Quan l'aigua ja bull, afegim els popets descongelats, i quan són cuits, els escorrem i els reservem. A part, en una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva: el pebrot verd, la ceba, el carbassó, i l'albergínia. Quan les verdures ja són mig cuites, afegim força tomàquet fregit, corregim de sal, i afegim un raig de ví negre.
Deixem que s'acabi de coure a foc més aviat baix, i tot seguit, afegirem els popets ja cuits, corregirem de sal, i deixarem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, abans de treure-ho a taula.
1h
Etiquetes: La cuina dels popets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2221 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.