Mil fulls de bacallà, amb llagostins
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de bacallà dessalat
- Sis llagostins pelats, de mida gran
- Un tomàquet gran,( per amanir)
- Oli d'oliva
- Un pebrot verd
- Un pebrot vermell
- Mitja ceba, picolada
- Cent grams de mongetes, de Santa Pau, ( cuites)
- Vinagre de Mòdena
- Sal
- Mostassa
- Aigua
- Glaçons
2 racions
Utensilis
Dos motlles rodons, d'àcer inoxidable, de uns 10 centimetres de diametre, aproximadament, i uns cinc centimetres d'alt.
Elaboració
Primer de tot, pelem els llagostins, i els bullim amb aigua i sal. Quan han bullit tres minuts, en reservem dos de sencers, i els altres, els picolem, i els barregem amb el bacallà, en un atuell.
A part, en un bol, posem: el pebrot verd, el pebrot vermell, i la ceba picolada, i fem una vinagreta amb: sal, un punt de mostassa, un toc de vinagre de Mòdena, i oli d'oliva.
Seguidament, afegim les mongetes de Santa Pau, i ho remenem tot ben remenat, aconseguint una vinagreta de verduretes, i la reservem.
A part, muntem el plat de la següent manera : posem un motlle en cada un dels plats que servirem, en el fons de cada motlle, posem una rodella de tomàquet, no gaire gruixuda.
Tot seguit, anem omplint el motlle amb el bacallà, fins arribar a dalt de tot.
Retirem el motlle, i al cap damunt, posem un llagostí, mig obert per la meitat, des del cap, fins a la meitat del llagostí.
Tot seguit, ho amanim amb la vinagreta de verduretes, i ja ho podrem treure a taula.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3537 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.