Galets amb bolets i beicon
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
- 500grm. de galets mitjans
- 300grm. de bolets, els que mes agradin, poden ser els que venen congelats que son bosses de barreja
- 250 grms. de beicon amb tires una mica gruixudes
- Formatje ratllat
- 1 gra d'all
- 1ceba gran
- Sal, pebre i orenga
5 racions
Elaboració
Treure la corna de beicon i tallar a tiretas
Tallar els bolets a quarts
pica el all i la ceba
Amb una paella ampla dorar lleugerament la ceba i all, afegir el beicon, deixar que es dori.
Afegir els bolets, coure uns 8minuts a foc mitja.Salpebra al gust.
Coure la pasta
Afegirla al sofregit, donarli unes voltes.
Servir deseguida, espolvorejada de orenga iformatje ratllat
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1591 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.