Puding de pa i taronga

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

  • 400grms de pa sec
  • 50grms de mermelada de taronga
  • 3/4 de litre de llet
  • 3 ous sensers
  • 1xupito de coñac o vodka
  • La ratlladura d'una pell de taronga
  • Sucre caramel

6 racions

Elaboració

Posar caramelo liquid en un moltlle
Tritura la resta d'ingredient amb el minipimer
Posar al forn al bany maria a 160º aprox. 60'
Servir ben fred

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1082 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan. R. Carbonell diu:
per favor envieu-me una nova contrasenya, doncs he perdut la enviada ultima per vosaltres.
molt agraït

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: