Sopa d'anciam
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Estats Units (EUA) → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes
- 1 patata
- Sal
- Oli
- 1 ansiam (si es petit 2)
- 1 litre d'aigua
- 2 formatgets (tipo el caserio)
4 racions
Elaboració
a l'olla si posa un raig d'oli i es poxan les cebes tallades a juliana.
Si afegeix la patata tallada a llesques.
Despres si posan les fulles d'ansiam netes i trossejades (nomes les mes verdes, el blanc es guarda per amanides)
Si possa l'aigua amb la sal, i es deixa bullir uns 20'.
Passat el temps incorporem els formatgets i triturem tot que quedi molt fi.
30min
Notes
Es una sopa que a l'hivern es molt bona calenta i a l'estiu es pot menjar freda
Es una manera d'aprofitar les fulles que llançem del enciam per amanides
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1352 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.