Sopa d'anciam

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Estats Units (EUA) → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cebes
  • 1 patata
  • Sal
  • Oli
  • 1 ansiam (si es petit 2)
  • 1 litre d'aigua
  • 2 formatgets (tipo el caserio)

4 racions

Elaboració

a l'olla si posa un raig d'oli i es poxan les cebes tallades a juliana.
Si afegeix la patata tallada a llesques.
Despres si posan les fulles d'ansiam netes i trossejades (nomes les mes verdes, el blanc es guarda per amanides)
Si possa l'aigua amb la sal, i es deixa bullir uns 20'.
Passat el temps incorporem els formatgets i triturem tot que quedi molt fi.

30min

Notes

Es una sopa que a l'hivern es molt bona calenta i a l'estiu es pot menjar freda
Es una manera d'aprofitar les fulles que llançem del enciam per amanides


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1352 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: