Sopa de sigrons
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1litre i mig d'aigua
- 1pot gran de sigrons cuits
- Oli
- Sal
- 2 pastanagues
- 1 ceba
- 2 puerros (la part blanca)
- 1 culleradeta de cafe de pebre vermell dolç
- 1 pastilla de caldo
5 racions
Elaboració
A l'olla amb oli i poxarem la ceba, les pastanagues i els puerros.
Afegirem els sigrons
Posarem l'aigua amb la sal i la pastilla de caldo.
Deixarem que bulli 20'
Tancarem el foc , afegim la culleradeta de pebre i triturem tot, fins que quedi ben fi.
30min
Notes
Es pot menjar calenta o freda
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1322 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.