Sopa de sigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1litre i mig d'aigua
  • 1pot gran de sigrons cuits
  • Oli
  • Sal
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • 2 puerros (la part blanca)
  • 1 culleradeta de cafe de pebre vermell dolç
  • 1 pastilla de caldo

5 racions

Elaboració

A l'olla amb oli i poxarem la ceba, les pastanagues i els puerros.
Afegirem els sigrons
Posarem l'aigua amb la sal i la pastilla de caldo.
Deixarem que bulli 20'
Tancarem el foc , afegim la culleradeta de pebre i triturem tot, fins que quedi ben fi.

30min

Notes

Es pot menjar calenta o freda


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1322 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: