Bunyols de pinya
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 rodanxes de pinya natural o en almivar
- 1 ou sencer
- 4 cullerades de llet
- 25g de mantega
- 1 cullerada de suc de llimona
- 80g de farina
- F0rça oli per a fregir
- Sucre molt fi
- Sal
6 racions
Elaboració
Barregeu L'ou amb la llet, la mantega,el suc de llimona,la farina i una mica de sal i deixeu-ho reposar unas 2horas.
Talleu la pinya a trossets petits i suqueu-los a la pasta. Aneu-los fregin anbforça oli roent.
Poseu-los en un paper assecant i serviu-los empolvorats amb el sucre fi.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2589 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.