Quiche de truita de patates
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Truita
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 làmina de pasta brisa refrigerada
- 4 papates
- 1 ceba
- 4 ous
- Oli i sal
6 racions
Elaboració
Folreu amb la pasta brisa un motlle de parets baixes. Punxeu varies amb una forquilla el fons de la pasta.
Precalenteu el forn a 180ºC
Peleu les patates i talleu-les a l`mines fines. Fregiu-les en una paella amb abundant oli.
Peleu i talleu la ceba, fregiu-la en una cassó, fins que quedi tova. Afegiu-la a les patates abans de que estiguin cuites del tot. Deixeu acabar la cocció.
Escorrer l'oli de les patates i la ceba. En un bol bateu els ous amb una mica de sal i aboqueu-hi les patates, remeneu-ho tot i aboqueu-ho dintre el motlle.
Allisar-ho i poseu-ho al forn durant 20 a 25 minuts, fins que quedi quallat.
Notes
Podeu afegir-hi bacon, pernil del país, xorizo, etc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1171 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.