Clatell ( cogote ) de lluç rostit amb verdures

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya i Pais Vasc
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Oli d'oliva 100 cc
  • All 1 Dent
  • Clatell de lluç 1 Unitat
  • Pebre al gust
  • Sal al gust
  • Vinagre 50 cc
  • Verdures
  • Oli d'oliva 50 cc
  • All 1 dent
  • Ceba 1 Unitat
  • Chauchas 200 grs.
  • Faves 200 g
  • Fongs frescos 100 g
  • Porros joves 200 g
  • Sal i Pebre l gust
  • Pastanaga 200 g

1 racions

Elaboració

Clatell de lluç
- Treure la pell de la peça de peix i posar-le en una placa per forn.
-Condimentar amb sal i ho ruixeu amb oli d'oliva.
- Cuinar al forn calent durant 15 minuts.
- Picar finament l'all i el julivert.
- En una paella calenta amb oli d'oliva daurar l'all amb el pebre.
- Treure el cartílag del cap del peix i l'espina.
- Empolvorar amb el julivert picat, banyar amb l'oli amb all i el vinagre tebi.
- Treure tot el líquid i reservar per a la cocció final de les verdures.
Verdures
- Tallar les pastanagues en trossos
- Tallar els porros en trossos regulars.
- Tallar la ceba a grills i després separ les capes.
- En una cassola amb abundant aigua salada en ebullició blanquejar les pastanagues, porros i cebes fins que estiguin tendres.
- Pelar les faves i resevar
- Tallar els tomàquets a grills, retirar les llavors i finalment tallar en cubs petits.
- Picar l'all.
- Treure el peu dels bolets i tallar en cubs petits.
- En una paella calenta amb oli d'oliva daurarl'all.
- Incorpoar els bolets, salpebreu i saltejar uns minuts.
- En una paella disposar el guarniment del peix saltar les verdures blanquejades, les faves, els bolets saltatejats i els tomàquets.
- Portar-ho al foc i deixar reduir el líquid.
- Servir eL clatell de lluç en una font i cobrir amb les verdures.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1256 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: