Clatell ( cogote ) de lluç rostit amb verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya i Pais Vasc
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- Oli d'oliva 100 cc
- All 1 Dent
- Clatell de lluç 1 Unitat
- Pebre al gust
- Sal al gust
- Vinagre 50 cc
- Verdures
- Oli d'oliva 50 cc
- All 1 dent
- Ceba 1 Unitat
- Chauchas 200 grs.
- Faves 200 g
- Fongs frescos 100 g
- Porros joves 200 g
- Sal i Pebre l gust
- Pastanaga 200 g
1 racions
Elaboració
Clatell de lluç
- Treure la pell de la peça de peix i posar-le en una placa per forn.
-Condimentar amb sal i ho ruixeu amb oli d'oliva.
- Cuinar al forn calent durant 15 minuts.
- Picar finament l'all i el julivert.
- En una paella calenta amb oli d'oliva daurar l'all amb el pebre.
- Treure el cartílag del cap del peix i l'espina.
- Empolvorar amb el julivert picat, banyar amb l'oli amb all i el vinagre tebi.
- Treure tot el líquid i reservar per a la cocció final de les verdures.
Verdures
- Tallar les pastanagues en trossos
- Tallar els porros en trossos regulars.
- Tallar la ceba a grills i després separ les capes.
- En una cassola amb abundant aigua salada en ebullició blanquejar les pastanagues, porros i cebes fins que estiguin tendres.
- Pelar les faves i resevar
- Tallar els tomàquets a grills, retirar les llavors i finalment tallar en cubs petits.
- Picar l'all.
- Treure el peu dels bolets i tallar en cubs petits.
- En una paella calenta amb oli d'oliva daurarl'all.
- Incorpoar els bolets, salpebreu i saltejar uns minuts.
- En una paella disposar el guarniment del peix saltar les verdures blanquejades, les faves, els bolets saltatejats i els tomàquets.
- Portar-ho al foc i deixar reduir el líquid.
- Servir eL clatell de lluç en una font i cobrir amb les verdures.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1255 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.