Salmo marinat
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suècia
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Un tros de llom de salmo sense pell ni espina
- 1 taceta de cafe de sal
- 2 taçetes de cafe de sucre
- Una mica de pell de llimona ratllada
- 1 cullerada de fonoll picat (es pot compra del sec que venen al supermercat)
4 racions
Elaboració
Amb una plata una mica fonda i millor de vidre.
Es remenan tots els ingredientes menys el salmo.
Esposa sota la plata la barreja, el salmo i es torna a cobrir de barreja, es tapa amb paper film i es posa a la nevera entre 12 i 16 horas.
Despres es treu es pasa per sota el raig d'agua freda, es seca i s'unta d'oli d'oliva.
Ja es pot fileteja, es ideal amb torradas sucadas amb mantega i tambe per amanidas
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1663 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.