Faisà rostit amb prunes
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Faisans petits
- 200 gr de prunes ja cuites
- 100 gr. de cansalada a talls fins
- 2 copes de conyac,
- 3 Alls i sal.
4 racions
Elaboració
Els faisans ja nets, s'assaonen amb sal i els alls picats i es reserven un o dos dies en lloc fresc. Passat aquest temps, s'emboliquen amb els talls de cansalada, se subjecten amb fil de bramant, les cuixes i les ales i es posa en la font de forn. Es ruixen amb el conyac i s'introdueixen en el forn prèviament escalfat a temperatura alta, fins que estiguin tendres (entre 1 i 2 hores), afegint una mica d'aigua, si ho necessiten perquè no quedin secs.
Per servir se li treu el fil i la cansalada i es serveixen amb el seu suc o acompanyats de prunes
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2608 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.