Salsa per amanides
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 tomaquets madurs
- 2 cullerades de vinagre
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 gra d'all
- 1 troçet de bitxo
- 1/2 cullerade de pebre vermell
- Sal
6 racions
Elaboració
Escaldem les tomaquets, les refresquem i pelem, les partim per la mitat i treiem totes les llavors.
Les posem al vas del pimer junt amb l'all el bitxo, la sal i pebre vermell.
Tritura i afegir poc a poc l'oli i vinagre.
Rectificar de sal si es menester
10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2107 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.