Crema de pinya
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Brasil → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llauna petita de pinya.
- 75 grms. de sucre
- 1/4 de litre de llet
- 3 rovells d'ou
- 1 cullerada de maizena
- 30 grms. de coco ratllat
- 4 cireres amb almivar
4 racions
Elaboració
Batre els rovells amb el sucre i la maizena, afegir la llet i l'almivar de la llauna.
Posar al foc i remenar continuament, fins que espessi.
Retirar del foc i afegir 2 talls de pinya tallada molt petita.
Repartir aquesta crema amb 4 bols o copes de vidre.
Deixar refredar.Decora amb mig tall de pinya i una cirera, per ultim i posem el coco
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
847 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.