Mandonguilles amb gambes
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 gambes mitjanes
- 250 g de carn picada de porc
- 250 g de carn picada de vedella
- 1 ou
- 1 porro
- 1 pastanaga
- 1 ceba grossa
- 3 tomàquets madurs
- 1 copa de vi ranci o vi blanc
- 12 ametlles torrades
- 12 avellanes torrades
- Llorer, farigola, orenga
- Farina, oli i sal
- Pa ratllat
Elaboració
Feu les mandonguilles amb les carns, el julivert, 1 gra d'all, l'ou i el pa ratllat. Fregiu les gambes.
En una cassola amb oli de fregir les gambes feu un sofregit amb la ceba, la pastanaga, el porro, els tomàquets ratllats i la copeta de vi ranci. Afegiu-hi aigua i les herbes aromàtiques, i deixeu-ho coure a foc lent durant uns minuts. Retireu-ho i passeu-ho per la picadora.
Torneu-ho a posar-ho a la cassola junt amb les mandonguilles. Feu una picada amb les ametlles i avellanes, 1 gra d'all, deixeu-ho coure tot junt uns 10 minuts, per últim poseu-hi les gambes i deixeu-ho coure uns minuts més.
1h
Notes
Com que les mandonguilles no es fregeixen, l'oli de fregir les gambes, quedarà net per poder seguir amb tot el guisat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.