Cassola de rap, gambes i bolets
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 6 rodanxes de rap
- 12 gambes
- 400 g de bolets congelats
- 1 pot de tomàquet sofregit
- 1 ceba
- Oli, farina, sal i pebre
- Picada
- 2 grans d'all fregits
- 2 llesquetes de pa fregit
- 10 ametlles torrades
- 100 ml de vi blanc
- Julivert
6 racions
Elaboració
En una paella fregiu les gambes amb una mica d'oli, retireu-les.
En el mateix oli, fregiu els talls de rap salpebrats i enfarinats. Poseu el peix dins d'una cassola.
Piqueu la ceba i fregiu-la en la mateixa paella amb una mica més d'oli. Quan comenci a agafar color, poseu-hi els bolets, i quan hagin trec tota l'aigua, aboqueu-hi el pot de sofregit de tomàquet. Deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Aboqueu tot el sofregit de bolets damunt del peix de la cassola.
Feu una picada amb tots els ingredients i dilui-la amb el vi blanc. Aboqueu-ho a la cassola i poseu-hi una mica d'aigua.
Salpebreu-ho i deixeu-ho coure uns 10 minuts, movent la cassola de tan en tant.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2387 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.