Coc d'avellanes amb trossets de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Alemanya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250g de mantega a temperatura ambient.
- 250g de sucre.
- 4 ous L.
- 250g d'avellanes torrades i mòltes.
- 250g de farina .
- 1 sobret de llevadurina.(tipus Royal)
- 100g de xocolata negra trossejada.
10 racions
Elaboració
1- Es deixa la mantega i els ous a temperatura ambient durant una estona abans per tal que no sigui freda i es mescli millor.
2- Es preescalfa el forn.
3- Es bat la mantega amb el sucre. S'afegeix els ous d'un en un, fins que tot estigui integrat.No li incorporarem les avellanes torrades i mòltes.
4- Una vegada tirades les avellanes, seguirem batent per incorporar la farina prèviament tamisada amb el llevat.
5- En aquest punt se li incorpora els trossos de xocolata.
6- S'aboca dins d'un motlle untat s'entra al forn, i es cou uns 40-45 minuts a 160º. Es deixa refredar uns 10 minuts, es desmotlla i quan es fred s'espolsa amb sucre de llustre.
55min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2687 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.