Arròs, amb bolonyesa
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams, d'arròs Montsia,( tipus bomba)
- Salsa bolonyesa,( està en les meves receptes, com " la meva bolonyesa)
- Mantega
- Sal
- Aigua
- Una fulla de llorer
- Dos alls pelats
4 racions
Utensilis
Una cassoleta de terrissa, de la mida de la de crema catalana.
Elaboració
Primer de tot, posem aigua, el llorer, els alls i un polsim de sal, i quan bull l'aigua, afegim l'arròs i el bullim, fins que és al "dente".
Seguidament, el refredem, retirem el llorer i els alls, i el saltem en una paella, amb una mica de mantega, i el reservem.
A part, fem la bolonyesa, tal com explico a les meves receptes, i la mantenim calenta.
En el centre del plat, i amb l'ajud d'una cassoleta de terrissa, de la mida de de fer la crema catalana, fem un especie de muntanyeta, i seguidament, ho cobrim amb la salsa bolonyesa ben calenta, i ja ho podrem treure a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3036 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.